Cyberghost VPN review

Cyberghost VPN review

Als je het internet op wilt met een VPN verbinding, dan is het handig om deze Cyberghost VPN review te lezen. Met een Cyberghost VPN-client kun je anoniem over het internet surfen en kan een ander niet zien welke websites je hebt bezocht en wat je voor data hebt verstuurd of ontvangen. Privacy en anonimiteit zijn dan ook de speerpunten van Cyberghost en ze bieden een 4-tal abonnementen met extra beveiliging tools om zoveel mogelijk je identiteit en je data te beschermen als je online bent. In deze Cyberghost VPN review onderzoeken we wat we kunnen verwachten van deze VPN service provider. We bekijken de kosten, wat je mag verwachten en geven ons oordeel Cyberghost aan te raden is.

Cyberghost VPN review; wat kun je verwachten?

Allereerst aandacht in deze review voor wat je kunt verwachten bij een VPN-abonnement. Cyberghost biedt je de mogelijkheid om anoniem websites te bezoeken en je identiteit te verhullen als je online bent. Derden kunnen niet zien wat je browsegeschiedenis is. En om je privacy te garanderen bieden ze verschillende tools als Hot Spot Shield die je beschermt als je gebruik maakt van een openbaar wifi-netwerk en ID Guard die je waarschuwt als je persoonlijke gegevens ergens gelekt worden. Ze hebben echter geen multi-hop functionaliteit, een functie waarbij je data langs twee VPN-servers wordt gestuurd om het nog lastiger traceerbaar te maken, en je kunt ook niet via Cyberghost gebruikmaken van het Tor-netwerk.Wil je de Cyberghost VPN-client gaan gebruiken dan kun je deze makkelijk downloaden via hun website, waarbij je kunt kiezen uit een aantal verschillende besturingssystemen als Android, iOS, Linux, MacOS en Windows.

Cyberghost VPN review; Hoeveel kost Cyberghost?

Natuurlijk besteden we ook aandacht aan de kosten voor een VPN-abonnement in deze Cyberghost VPN review. Bij Cyberghost op de website vind je 4 opties voor een VPN-abonnement. Deze abonnementen hebben een looptijd van 1 maand, 1 jaar, 2 jaren of 3 jaren en kosten je respectievelijk €1,95, €2,95 of €3,75 of €11,99 per maand. Daarvoor krijg je een pakket met een aantal veiligheids applicaties en mag je tot en met 7 apparaten een verbinding maken. Vaak zijn er ook kortingsaanbiedingen als je een nieuw abonnement afsluit bij Cyberghost.

Pluspunten

Groot aantal goed gedistribueerde VPN-servers

7 aansluitingen per VPN-client

Hoge snelheden

Minpunten

Niet goedkoop

Geen multi-hop mogelijkheden

Cyberghost review; waarom zou je voor Cyberghost kiezen?

Cyberghost heeft op het moment het grootste netwerk met VPN-servers die verspreid zijn over verschillende delen van de wereld. Anonimiteit en privacy staan hoog in het vaandel bij dit bedrijf, ze bieden verschillende tools om je veiligheid te garanderen en je kunt split tunneling gebruiken. Het allergrootste pluspunt van deze VPN-provider is dat de snelheid van de verbinding veruit het beste is. Cyberghost is dan ook een van de beste VPN service providers die je kunt vinden. Maar al dat goeds komt wel met een prijs, en die is niet bepaald goedkoop. De conclusie van deze Cyberghost VPN review is dat het bedrijf aan de duurdere kant van het spectrum zit wat VPN providers betreft, maar voor een goede reden. Wil je de garantie hebben dat je identiteit veilig is als je het internet opgaat dan kies je voor Cyberghost.

Reacties zijn gesloten.