Steeds meer games gratis online te spelen

Steeds meer games gratis online te spelen

Steeds meer games zijn gratis online te spelen. Diende je eerder nog tientallen euro’s te betalen om jouw favoriete game online te spelen? Vandaag de dag zijn er genoeg gratis opties te vinden, waarbij je enkel hoef te zorgen voor een internetverbinding.

Succes van Fortnite

De game Fortnite van Epicgames is een voorbeeld van een waanzinnig succes als het gaat om gratis te spelen online games. Doordat de game gratis te downloaden was op verschillende platformen, was het voor vele gamers bereikbaar. Toen gamers het deze game zeer konden waarderen, was het in zeer korte tijd een van de populairste games op dat moment.

Zoals ook bij Fortnite is het wel mogelijk om geld uit te geven. Hiervoor kunnen bijvoorbeeld nieuwe skins of gamepasses gekocht worden. Het mooie hiervan is dat de skins wel je uiterlijk kunnen veranderen, maar je zult verder geen voordeel hebben in het spel.

Het is dus niet zoals bij vele gratis online games dat er een groot voordeel behaald kan worden door geld uit te geven. Hierdoor blijft het spel net zo goed speelbaar voor mensen die er geen geld in stoppen als mensen die dit wel doen.

Blijkbaar zijn er genoeg mensen die toch geld over hebben voor skins en dergelijke te kopen, waardoor dit soort gratis games financieel gezien ook een succes zijn.

Reacties zijn gesloten.